Kontaktinfo: 406 44 888 - [email protected]
 

Elbil - ladbar hybrid

Vi er eksperter på ladeløsninger!!
Har du el-bil/ ladbar hybrid eller planer om å kjøpe, kan vi hjelpe deg med å finne og installere den optimale ladeløsningen for din el-bil/ ladbar hybrid og ditt behov.

Vi tilbyr ladeløsninger til privatpersoner og til fellesanlegg som borettslag og garasjeanlegg.
 1. Norm og krav
  Norm og krav
  Vi følger norm og krav som gjelder spesifikt for lading av bil. Disse forskriftene er gjeldene fra 2014 og sikrer at forbruker får et sikkert anlegg med tanke på brann og støt.
 2. Brannfare
  Brannfare
  De fleste eksisterende kurs/ stikkontakt er ikke dimensjonert til denne type belastning. Vanlig stikkontakt (schuco) er ikke anbefalt som erstatning til ladestasjon i hjemmet.
 3. Trygg lading
  Trygg lading
  Vi leverer ladeløsninger dimensjonert for kundens anlegg og behov. Vi monterer alle nødvendige vern for å sikre oss mot personskade og brannfare.

Vi er ledende forhandler av Zaptec i Bergen!

Rettferdig bruk
Hver ZapCharger Pro kan autentisere brukeren gjennom RFID eller Zaptec appen. I tillegg måler den nøyaktig forbruk via den innebygde strøm-måleren. Dette betyr at bruk av ladestasjoner som står i en felles garasje eller parkeringsplass kan tildeles og betales for av hver bruker.
Sikkerhet
Zapcharger pro er utformet i henhold til de høyeste standarder for sikkerhet, med en Type 2 kontakt som tåler høye belastninger over tid. Integrerte sikringer, elektronisk jordfeilvern og temperatursensorer er bygget inn i ladestasjonen for å sikre den høyeste grad av sikkerhet for både brukeren og strømnettet.
Lad 100 biler på 1 63A kurs
ZapCharger Pro systemet utnytter den tilgjengelige kapasiteten til det fulle, og deler strømmen dynamisk på tvers av alle ladestasjonene.​​


ZapCloud kjører last- og fasebalanseringsalgoritmen og vil sikre at installasjonen din oppnår den beste utnyttelsen av all ledig kapasitet. Strømmen blir dynamisk allokert til ladestasjonene som er i bruk, om behovet er så lavt som 1,4kW eller så høyt som 22kW.
Balanseringsalgoritmen i ZapCloud sikrer også at belastningen over fasene i installasjonen er så jevnt fordelt som mulig.

ZapCloud
ZapCloud er hjernen bak det smarte ladesystem som overvåker, balanserer og optimaliserer lastbalanseringen mellom ladestasjonene kontinuerlig.

ZapCloud Portal er brukergrensesnittet hvor installatørene og installasjonseiere har full oversikt over status på ladestasjonen. Her kan man legge til ladestasjoner, konfigurere, oppdatere, overvåke, lese ladehistorikk, registrere brukere og mange flere ting.