Kontaktinfo: 406 44 888 - [email protected]
 

ZAPTEC HOME

Smart hjemmelading av elbil

Det er klart du helst vil lade elbilen hjemme. ZAPTEC HOME er en ny og sofistikert ladestasjon beregnet for privat garasje eller biloppstillingsplass. Den gir deg frihet til å lade når det passer deg.
BESTILLING
UFORPLIKTENDE BEFARING

Veil. utsalgspris inkl. standard installasjon = 18 500kr ink. mva.

Lavere kostnader, maks effekt

Ladestasjonen gir deg maks ladehastighet ut fra kapasiteten på strømnettet og hastigheten bilen kan lade med. Med 22 kilowatt effekt kan du lade bilen opp til en kjørelengde på 100 kilometer i løpet av en time.

Passer alle typer elbil

ZAPTEC HOME passer til alle elbiltyper. Da kan du velge den bilen du virkelig har lyst på neste gang du skal bytte elbil, uten å måtte tenke på å bytte ladestasjon også.

Trygghet for deg og familien

Å lade elbilen med en vanlig stikkontakt kan skape farlige situasjoner som brann og elektrisk støt. Med ZAPTECs ladestasjon lader du helt trygt med anbefalt type 2-stasjon, softstart og innebygd jordfeilbryter. Ladestasjonen installeres av elektriker i garasjen din hjemme eller på biloppstillingsplassen ved hytta eller feriehuset.

Premium pakke – Få full kontroll på ladingen

Oppgrader til Premium pakken for 39kr måneden sammen med din nye ladestasjon og få enda flere nyttige tjenester for elbillading i hjemmet. Spar kostnader og tilpass ladingen til strømforbruket hjemme. Inkludert i abonnementstjenesten får du Smart økomodus og Sikringsvern. 
Premium pakken er kun tilgjengelig for installasjoner med maks 2 ladestasjoner i system.

Teknisk info og funksjoner med ZAPTEC HOME

Tryggere lading med innebygd jordfeilvern type b

Velg hvem som får lade ved å sette opp brukertilgang

Ladestasjonen er tilkoblet internett - driftssikker med programvareoppdateringer

Still lysstyrken selv

Raskere lading med opptil 22kw, på 1 og 3-fase

Lås ladekabelen - Ladekabelen kan låses fast i ladestasjonen

Les av ladeforbruk i ZapCloud portalen

Type 2 kontakt som er internasjonal standard


OM ZAPTEC​ 

ZAPTEC er en ung norsk tech-bedrift som på kort tid har blitt verdensledende på smarte ladesystemer for elbiler. Premium pakken er kun tilgjengelig for installasjoner med maks 2 ladestasjoner i system.

I ZAPTEC ønsker vi å forenkle hverdagen og forbedre miljøet. Våre ingeniører, teknologer og utviklere har som visjon å forandre hvordan vi tenker om strømforbruk, infrastruktur og fornybar energi. Vi har utviklet en unik teknologi som gjør det mulig å lage brukervennlige ladestasjoner som er koblet til skyen, og som kan tilpasses ditt behov – også i fremtiden

Alle ZAPTECs produkter er designet, utviklet og produsert i Norge.